UUTISIA 13.8.2022

 

19.7. päivitys

ELOKUU 

Lappeenranta ryhmänäyttely, tuomarina Päivi Eerola; Telma eli Blockhead´s Kiss With Love ROP ja tyttärensä Kerttu eli Blockhead´s Merryweather oli ROP juniori, uusi Juniori MVA ja toinen serti Kertulle. Onnea Tytille & tausta-"täteille" :) 

Imarteleva arvio tuomariltamme Telmasta: "Kaunis narttu. Tyyppi erinomainen. Hyvin tyypillinen narttumainen pää. Sopiva kaula. Erinomainen eturinta. Kaunis, tyypillinen ylälinja. Sopiva raajaluusto. Tehokas, maatavoittava liikunta. Esiintyy kauniisti edukseen, hyvässä kunnossa. Miellyttävä kokonaisuus" Telma pääsi neljän parhaan 1-ryhmäläisen joukkoon, mutta finaaliin asti ei. Hyvä näinkin!

 

Kävimme 5.-7.8.22 Liettuassa Druskininkain näyttelyssä Telman kanssa ja tuloksena Liettuan muotovalio sekä aikanaan vahvistettava kansainvälinen muotovalio. Sain myös uutisia Kuopion näyttelystä; Taavi eli B.Mr Fantastic käväisi siellä voittaen joka päivä ROP junioriluokan, palkittiin myös Nord-sertillä. Onnea Katja!!

 

KESÄ-HEINÄKUU 

Helgan MyDogDNA vastauksetkin tulivat: kaikki tulokset normaalit eli terve.

Telma eli Blockhead´s Kiss With Love valioitui Kangasniemellä 26.5. ja heinäkuussa kävimme Eestissä Imaveren Kansainvälisissä näyttelyissä, joissa molemmissa Telma eli VSP saaden Cacibin sekä Viron sertin - poikansa Taavi jatkaa voittokulkuaan ollen molemmissa näyttelyissä ROP, Viron junnusertit ja uusi EE JunMVA! Onnea Katja ja Janina! 

Telman kanssa tarkoitus mennä tämän vuoden puolella joihinkin näyttelyihin, katsotaan mitä muut tuomarit pitävät siitä :) Yritämme KV valionarvoon oikeuttavat cacibit kasaan... 

TOUKOKUU

Jo kaksi vuotta mennyt maailmanlaajuisen pandemia-aallon kanssa, tämän suhteen alkaa hieman helpottaa, mutta sitten syttyi sota Euroopassa ja taas maailmantilanne on erittäin huolestuttava.

Koiranäyttelyt alkavat pian normalisoitua ja niihin on tarkoitus osallistua mahdollisuuksien mukaan. Telma kasvattaa turkkiaan, pituutta puuttuu, mutta muuten olisi ihan "showkunnossa". :) 

Puolisiskonsa  Helga on edustanut hyvin saaden Virosta ensimmäiset sertinstä sekä ensimmäisen Cacibinsa. Helga tullaan näkemään myös Suomen näyttelyissä, joten jännitystä riittää. Helga ja Telma ovat Lilyn lapsenlapsia, eri isät heillä.

Näyttelyt alkavat taas kuulua jollakin tavalla "rutiineihin" ja kiitollisena kasvattiemme omistajien aktiivisuudesta voin kertoa hyviä uutisia. Taavi eli Blockhead´s Mr Fantastic on käynyt kolme mahdollista, virallista näyttelyä ollen jokaisessa ROP sekä JunROP, se sain heti kaksi sertifikaattia aikuisvalion arvoa varten aikanaan ja sai kolmannen Junnu-sertin 14.5. ollen nyt FI Juniori Muotovalio. Onnea Katja & Janina!!!

Helga eli Blockhead´s Lovely Every Day sai heti kun mahdollista viimeisen sertinsä ja on nyt FI Muotovalio! Onnea Eveliina & Kenneth!!! 

Taavin ollessa ROP, Telma oli VSP Parikkalassa saaden sertin ja nyt sitten se viimeinen serti olisi saatava. Kerttu Taavin sisko eli Blockhead´s Merryweather oli äitinsä jälkeen PN2, vara-sert ja Juniori Serti. Onnea Tytti!!

Telma aloittikin sitten jo juoksunsa näyttelypäivänä - emme astuta sitä tähän juoksuun, vaan seuraavasta on tarkoitus; noin 6.5 kk kuluttua siis.

3.4.22

Olin Jennin kanssa Kajaanin KV näyttelyssä, Jennillä oli Minni ja Selina mukana ja minä "turistina", koska Telman viime vuoden pennuista yksi oli ensimmäistä kertaa virallisessa luokassa.... Taavi eli Blockhead´s Mr Fantastic oli nyt nimensä veroinen!!! Vain 9 kk ikäisenä Taavi teki ns hattutempun ollen ROP+ROP-juniori! Näin ollen kaksi sertiä oli Katjalla ja Janinalla kotiin viemisinä, MAHTAVAT onnittelut teille ja Taaville!

 

4.3.22 Surun päivä....

Meidän rakas perheenjäsenemme Lily on nyt koirien taivaassa, sen vaivat alkoivat olla pahat ja laskimme sen pois kivuistaan. Ikävä on kova ja kyyneleet herkässä....

 

 

 

Uusi Suomen Muotovalio

Blockhead´s Lovely Every Day, ´Helga´HDA, ED0/0, MDD: terve

Uusi Suomen Muotovalio

Blockhead´s Kiss With Love, ´Telma´ HDA/B, ED0/0, MDD: terve